Een krachtig optisch camerasysteem voor een instapprijs

De GL OPTICAM 1.0 is een optisch camerasysteem met hoge prestaties voor een instapprijs. Het is uitgerust met een CMOS-beeldsensor met hoge resolutie met V-Lambda-correctiefilter om de menselijke reactie op helderheid te repliceren. Daarnaast is de lens geoptimaliseerd voor precieze luminantiemetingen.

Fabrikanten van LED-lampen en armaturen hebben betrouwbare testoplossingen nodig waarmee ze de uniformiteit van de luminantie verifiëren, bij gebruik van diffusiematerialen. Tevens is beoordeling van maximale luminantieniveaus mogelijk, om problemen met verblinding te voorkomen.

Alle touchscreens, displays, verlichte toetsenborden en digitale borden worden tijdens de R&D- en ontwikkelingsfase geverifieerd om de productprestaties en consistentie te controleren. Toepassingen van LED-verlichtingsproducten blijven zich uitbreiden, waardoor er hogere eisen komen aan luminantiemetingen ten behoeve van verlichtingsaudits bij LED-installaties en bij onderhoudscontrole van de bestaande binnen- en buitenverlichtingsinstallaties.

Met de GL OPTICAM, ondersteund door de GL OPTICAM SOFT analytische software, zijn verschillende objecten in een mum van tijd ingesteld en gemeten. Sluit deze gekalibreerde afbeeldingsluminantiemeter eenvoudig aan op een pc, waar het beeld wordt bewaakt, parameters ingesteld zijn en de luminantie wordt gemeten door simpelweg het beeld op te nemen van de apparaattest.


Toepassingsgebieden

De GL opticam voor LED’s, displays en componenten

Wanneer de verlichtingsarmatuur of het elektronische bord verschillende kleuren-LED’s gebruikt, kan de GL Opticam gecombineerd worden met de GL Spectis ter ondersteuning van de luminantie, kleurtest en evaluatie. De GL Spectis 1.0 Touch van GL Optic is een betrouwbare, nauwkeurige en intuïtief te bedienen spectraal instrument voor de meting van: Lux, Lumen, CRI, CCT, kleur, mWatt en meer.

De GL Spectis is de perfecte aanvullende oplossing voor metingen in de volgende industrieën:

• paneel display
• luchtvaart
• automotive
• LED

Wilt u meer informatie ontvangen of een demonstratie bijwonen?
Neem contact op met onze specialist
: Jos Quaedflieg!
Om PEO te contacteren via het contactformulier, klik hier!

Specialisten

Fabrikanten

GL Optic

Spectrometrie voor de lichtindustrie: - Lux, Lumen, CRI, CCT, COLOR en Luminantie voor meting van LED's en conventionele lichttechnieken. ...