In het licht van de doelstellingen uit het Europese Energieakkoord, alsmede maatschappelijk bewust ondernemen, heeft PEO besloten in 2015 over te gaan tot daadwerkelijke invulling hiervan in de eigen onderneming.

Samen met onze buren Berko Wijchen, bekend van ‘Maatwerk in perslucht’, hebben we de flexibele firma 100%ZONNIG uit Wijchen opdracht gegeven 376 zonnepanelen te plaatsen om 2016 zo energieneutraal mogelijk in te luiden. Daarnaast is ons beleid erop gericht in 2016 alle PEO bedrijfswagens hybride of electrisch te laten rijden.
Kortom we werken en rijden waar mogelijk op de zon, om te zorgen voor een betrouwbare, betaalbare en zo duurzaam mogelijke energievoorziening.

Emile de Kler

Emile de Kler Directeur PEO

“Wanneer iedere bewindvoerder, ook van de kleinere bedrijven, hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en dit onderdeel maakt van zijn of haar kwaliteitsbeleid, dan gaat het op grotere schaal ook werken ter vermindering van de CO2-uitstoot en het behalen van de Europese doelstellingen’’,
aldus Emile de Kler, directeur PEO

 

Wilt u de PEOntwikkelingen blijven volgen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

 

Bekijk hier in een reportage van ‘Hart van Nederland’ hoe Pierre Spierings in het kader van het goede doel zonnepanelen plaatst op het dak van PEO.