PEO met Sitek compleet kleur QA systeem en verbeterde PSD op Fotonica evenement in Nieuwegein

Op het Fotonica evenement in Nieuwegein heeft PEO twee nieuwe ontwikkelingen geïntroduceerd op het gebied van optische technologie. Het gaat hier om de nieuwe Flex Film ontwikkeling voor de SiTek PSD en een compleet nieuw kleur QA systeem van Pocketspec.

De Flex Film is een van de nieuwste verbeteringen aan de Position Sensing Devices (PSD) van SiTek. De SiTek PSD zet al jarenlang de standaard voor contactloos positiemetingen en is dankzij de nieuwe connectiefilm nu extra gemakkelijk in applicaties te plaatsen.

Daarnaast introduceert PEO nu het vernieuwde kleur QA systeem van Pocketspec, namelijk de ColorQA Pro III. Dit Windows gebaseerde systeem is een compleet systeem voor de kwaliteitscontrole van kleur en maakt gebruik van gerenommeerde True Color Sensors (TCS) van MAZeT. Het systeem bestaat uit de kleurmeter, een kleurenkaart en het softwarepakket. Het systeem is erg gemakkelijk in gebruik en is zelf te kalibreren met de bijgeleverde kleurenkaart. Een compleet en uiterst betrouwbaar pakket voor al uw kleur QA.

Lees meer over de PSD Flex Film (peo_pdf_logo2 2008) en de Pocketspec ColorQA Pro. (peo_pdf_logo2 2008)

 

logo_sitek

 

sit_08_colorqa_peo

 

sit_08_flexfilm_psd2_peo