Heeft u een vraag? Wij helpen u graag met onze expertise.

Producten

Positie Gevoelige Detectoren (PSD)

De PSD (Position Sensitive Detector) is een opto-elektronische meetsonde die het zwaartepunt van een lichtspot omzet in data voor continue positiebepaling. De PSD biedt een uitstekende resolutie, ultra snelle response tijd
(1 MHz!) en uitstekende lineariteit.

PEO is in staat om aan de meest veeleisende wensen te voldoen om voor iedere klant een hoge kwaliteitstoepassing te voorzien. Voor bestaande meettaken en voor nieuwe uitvindingen in ontwikkelingsfase.

product omschrijving

We bieden vier verschillende productgroepen: een standaard reeks van één-dimensionale en twee-dimensionale PSD, de NT-serie en op maat gemaakte design PSD.

De één-dimensionale PSD is in staat om een lichtpunt bewegend over het oppervlak in één dimensie te detecteren (een rechte lijn). De twee-dimensionale PSD is in staat om een bewegend lichtpunt over het oppervlak in twee dimensies te detecteren.

De aanwezigheid van strooilicht van interne reflecties in de meetsonde, van secundaire reflecties van het object (semi-transparant materiaal), of verstrooid door rook, stof e.d. kan problemen veroorzaken. De NT-oplossing is een inherente strooilicht eliminatie, die het best past op één dimensionale PSD.

Fabrikanten

SiTek

Fabrikant van duo laterale positie gevoelige detectoren – (PSD) en signaalverwerkings electronica. Voor het meten van positie, afstand en beweging. ...