Heeft u een vraag? Wij helpen u graag met onze expertise.

Producten

PSD versterkers en modules

Een PSD (Position Sensitive Detector) versterker voorkomt het ontwerpen en bouwen van een op maat gemaakte oplossing. Nu is het plug & play; de detector erin, schakelaar aan en klaar voor gebruik. Dit is de meest nauwkeurige manier om de huidige output te verwerken van elke PSD op de markt.

PSD Modules brengen gemak in het weergeven en analyseren van PSD data verkregen uit de PSD versterker. De module is op op drie manieren inzetbaar: als een stand alone uitleessysteem, in combinatie met software voor dataverwerking (meegeleverd) of met door de gebruiker geprogrammeerde routines.

product omschrijving

Van laserstraal uitlijning, straal centrering tot spiegel stabilisatie, PSD versterkers zijn ideaal voor één-en twee-dimensionale absolute positionering of optische precisie-centrering en nulling eisen. Lees de x/y-positie input en output van SUM duolateral, tetralateral, enkele as, kwadrant en bi-cel PSD’s.

De PSD modules zijn volledige PSD detectoren die wanneer gebruikt met een PSD versterker zorgen voor een analoge output, recht evenredig tot de positie van een lichtpunt op het detector actieve gebied. Ze hebben een plug & play design en een uitstekende nauwkeurigheid.

Er zijn een aantal verschillende configuraties mogelijk, waarbij elke module een lineair, duolateraal, tetralateraal, of een kwadrant PSD detector bevat.

Fabrikanten

On-Trak

Laser uitlijn meetsystemen gebaseerd op PSD meettechnieken. As uitlijning, XY afwijking, micrometer nauwkeurigheid op 100 meter. ...

SiTek

Fabrikant van duo laterale positie gevoelige detectoren – (PSD) en signaalverwerkings electronica. Voor het meten van positie, afstand en beweging. ...